Misavan Dezinfectant Degrasant cu spuma 11L (denclor foam)

 
  Nu exista rating!
Preț: 12723 Lei
Preț fără TVA: 10691 Lei
Cod: 6422768017788
Producator: Misavan
Disponibilitate: 1| Share |

Este un detergentlichid ce actioneaza ca degresant, dezinfectant si dezodorizant, pe baza de clor, fiind utilizat in curatarea suprafetelor verticale cu proiectie de spuma. De asemenea poate fi folosit pentru curatarea exteriorului instalatiilor de umplre si procesare, a camerelor frigorifice, a peretilor si a tuturor tipurilor de utilaje din industria alimentara: pentru lactate, carne, conserve etc.. 

Mod de utilizare: 

Aplicarea produsului trebuie facuta in lipsa alimentelor, de catre personal specializat. 

  • Pentru aplicare manuala se utilizeaza un dozaj de 30-100ml la 1L apa. Substanta obtinuta se aplica pe suprafata de curatat dupa care se lasa sa actioneze intre 5 si 10 minute. Apoi se clateste cu apa din abundenta.  
  • Pentru proiectarea pe suprafetele verticale, cu o pompa sub presiune si cu un pistol pentru spuma, se utilizeaza o concentratie de 20-100ml la 1 litru de apa (preferabil calda), se aplica un strat de spuma si dupa un timp de contact, intre 10 si 20 minute, se clateste cu apa calda pana este indepartat detergentul.

Degresantul dezinfectant cu spuma este in conformitate cu urmatoarea norma: NORMA UNE-EN 13697 pentru bactericide si fungicide pe suprafetele in industria alimentara.

Cititi cu atentie instructiunile de pe ambalaj. A nu se amesteca cu alte produse chimice. Incompatibil cu acizii.

Denumire: Dezinfectant cu spuma.

Cantitate: 11 L.