Decapant suprafete concentrat 5L (Decap S)

Acest produs nu mai face parte din oferta!

 
  Nu exista rating!
Cod: 6422768016354
Producator: Misavan
Disponibilitate: 0

Este un produs foarte activ, foarte concentrat in ingredienti cu putere sporita de patrundere, cat si ingredienti cu mare agresivitate de dizolvare a  murdariei, straturilor groase de ceara sau alte emulsii de pe diverse suprafete. Se recomanda utilizarea produsului pentru curatarea in profunzime a suprafetelor sintetice din linoleum, plastic sau suprafete naturale din: marmura, granit, piatra etc. Produsul se utilizeaza inainte de tratamentul de ceruire sau cristalizare dar si dupa acesta, in eventualitatea in care doriti sa curatati o suprafata foarte impregnata. Acesta nu face spuma si este usor de clatit.

Dozaj si mod de utilizare: 

  • In cazul utilizarii cu o masina rotativa (cu pad maro, verde sau negru) acesta se dilueaza 1L de produl in 4 pana la 9 litri de aba, in functie de gradul de murdarie. Dupa spalare suprafata se clateste prin utilizarea unui aspirator pentru lichide pentru a scoate din porii suprafetei resturile de solutie si murdarie dizolvata. 
  • Pentru utilizarea manuala  se dilueaza 1 litru de produs la 3-5 litri de apa, se aplica pe suprafata si se lasa sa actioneza 3-5 minute. Se curata cu o perie sau un mop, dupa care se clateste si se aspira. Pentru suprafete din linoleum sau plastic utilizati o dilutie mica: 1 litru produs la 15-20 litri apa. 

Se recomanda utilizarea produsului de catre personalul specializat. Cititi cu atentie fisa tehnica sau eticheta inainte de utilizare. 

Denumire: Decapant suprafete concentrat.

Cantitate: 5L.