Ceara metalizata 5L (Plastic Plus)

 
  Nu exista rating!
Preț: 21169 Lei
Preț fără TVA: 17789 Lei
Cod: 6422768016484
Producator: Misavan
Disponibilitate: 4| Share |

Produsul este o combinatie perfecta intre polimeri acrilici si ceara polietilenica, ceea ce ajuta la pastrarea caracteristicilor originale ale suprafetelor pe care se aplica. Acesta contine un strat suplimentar transparent de o mare duritate ce ajuta la protejarea suprafetelor impotriva factorilor externi. Formula este imbogatita cu un pachet de aditivi ce impiedica ingalbenirea in timp a suprafetelor, pastrand astfel aspectul original al acesteia si oferindui o stralucire de durata. 

Se recomanda aplicarea pe suprafete sintetice: linoleum, plastic, cauciuc etc. sau pe suprafete naturale: marmura, mozaic, granit etc. Acesta este ideal pentru suprafetele poroase fara luciu sau stralucire.

Dozaj si mod de utilizare:

Se aplica manual, in stare pura, cu ajutorul unui mop (ce nu lasa scame) avand grija sa fie o acoperire uniformata si se lasa spre uscare timp de 2 ore aproximativ. Dupa procesul de uscare in cazul in care observam imperfectiuni de aplicare, se intervine cu o masina cu disc rotativ, cu pad al, la o turatie medie de 1200 rotatii/min pentru a netezi suprafata. Pentru ca produsul sa faca priza pe suprafata se recomanda ca aceasta sa fie perfect curata si fara impuritati. 

Recomandam utilizarea produsului de catre personalul calificat, cat si citirea cu atentie a instructiunilor de utilizare. 

Denumire: Ceara metalizata.

Cantitate: 5L.