Politica de confidentialitate

    S.C. Misavan Trading S.R.L. este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu notificarea numarul 4548. In conformitate cu legea nr.677/2001 pentru protectia datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, Misava Trading se obliga sa administreze datele personale si de firma furnizate de catre dumneavoastra, in conditii de siguranta si in scopurile specificate.

Definitii

  Date cu caracter personal - orice informatii care se refera la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana este identificabila atunci cand poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la nume, prenume, email, telefon, adresa sau CNP.

     Prelucrarea datelor cu caracter personal - orice operatiune sau set de operatiuni care se realizeaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate. De exemplu: colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Pentru securitatea datelor colectate Misavan: 

  • utilizeaza metode si tehnologii de securitate a datelor de ultima generatie, acestea fiind dublate de proceduri specifice de lucru;
  • serverele care gazduiesc site-urile sunt protejate fizic si la distanta, fiind instalate in incinte special amenajate, securizate prin firewall, dar si fizic;
  • depune toate eforturile justificate comercial, impreuna cu furnizorul serviciilor de gazduire si colocare servere, cu scopul de a proteja toate datele despre clienti si in mod special cele personale, analizeaza  in permanenta noile amenintari informatice, protejeaza datele prin utilizarea de programe antivirus.

Misavan Trading colecteaza datele cu scopul:

  • de a informa cu privire la starea contului: creare, modificare sau stergere;
  • de a informa consumatorul cu privire la statusul comenzii transmise online si pentru confirmare trimitere;
  • pentru informari de tipul newsletter sau alte forme de publicitate si marketing in forma statica.

    Datele cu caracter personal vor fi folosite pentru scopul in care au fost funizate, pentru administrarea si desfasurarea corecta a serviciilor prestate de Misavan Trading si pentru a indeplini termenii contractuali. Stergerea datelor din baza de date poate fi solicitata de orice utilizator al site-ului Misavan Trading, in orice moment.

      Ca urmare a unor cereri expres formulate, informatiile pot fi furnizate catre organele de control aferente in baza prevederilor legale. Utilizatorul isi asuma orice posibile intarzieri in primirea comenzilor sau a altor informatii in relatia cu Misavan Trading, in cazul furnizarii de date incomplete pe magazinul online.
      Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces si de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Aveti dreptul sa refuzati prelucrarea datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestora, cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru a folosi aceste drepturi, aveti posibilitatea de a ne adresa o cerere scrisa, datata si semnata la adresa: Str. Constantin Langa, nr.42, loc. Miroslava, Iasi.


     Totodata, Misavan Trading primeste si inregistreaza pe serverele personale informatii referitoare la adresa IP si informatiile cookie specifice site-ului solicitat de dumneavoastra. Aveti posibilitatea de a elege daca doriti sau nu aceste cookie-uri, prin modificarea setarilor din browser-ul dumneavoastra. In cazul in care alegeti dezactivarea optiunii de primire cookie exista posibilitatea de a nu putea accesa toate trasaturile intereactive ale site-ului.