Modalitati de plata

Persoane Juridice cu Contract
      Persoanele juridice care au un contract de colaborare cu S.C. Misavan Trading S.R.L. beneficiaza de plata la termen conform termenilor contractuali, in limita de credit convenita de cele doua parti.
      In cazul in care se doreste incheierea unui contract ne puteti contacta la:

  • Tel: 0786/796412
  • E-mail: comenzionline@misavan.com

Persoane Juridice fara Contract
     Persoanele juridice care nu au incheiat un contract de colaborare cu Misavan Trading S.R.L. vor realiza plata comenzii prin:

  • Ordin de Plata, dupa ce comanda a fost confirmata (prin transfer bancar);
  • Plata de tip ramburs (la primirea produselor prin curier);
  • Plata online cu cardul.

In cazul in care se opteaza pentru plata prin transfer bancar, comanda va fi livrata dupa ce s-a primit confirmarea platii, iar banii au intrat in cont. Dupa intrarea comenzii in sistem, se va realiza o factura proforma, aceasta va fi trimisa pe emailul utilizat la realizarea comenzii. Dupa realizarea platii prin transfer bancar, se trimite un email cu dovada platii pe adresa de email de pe care s-a trimis factura proforma. Comanda va fi livrata din momentul in care banii au intrat in contul Misavan. In cazul in care se doreste trimiterea facturii proforma pe alta adresa de email decat cea folosita la plasarea comenzii, la sectiunea detalii se specifica care este adresa de email.


Persoane Fizice
      Persoanele fizice pot realiza plata comenzilor folosind urmatoarele modalitati de plata:

  • Plata de tip ramburs (la primirea produselor prin curier);
  • Plata online cu cardul.

Informatii suplimentare legate de conditiile contractuale specificate de S.C. Misavan Trading S.R.L. pot fi accesate la sectiunea Termeni Contractuali.

Plata Online - EuPlatesc.ro

Plata online prin card bancar (Visa/Mastercard/Maestro).

      Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, MasterCard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Daca folositi ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular care contine toate informatiile despre cardul dumneavoastra.

   Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se realizeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure". Sistemul este elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. Prin "3-D Secure" exista siguranta ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele procesatorului de plati. Datele sunt introduse direct in sistemele Visa si MasterCard. Mai mult decat atat, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Autentificarea posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard.