Cum cumpar

Adauga Produsele in Cos

     Pentru a cauta produsele dorite, utilizati meniul din partea stanga a ecranului (in cazul in care cunoasteti produsul sa-l gasiti utilizand butonul Search, lupa din partea dreapta a ecranului). In momentul identificarii produsului dorit, in partea dreapta a ecranului veti regasi buton de selectie a cantitatii dorite si cel pentru cumparare. Dupa ce ati selectat cantitatea dorita apasati butonul Cumpara.

Cosul de Cumparaturi

     Atunci cand adaugati produsele prin butonul Cumpara, veti fi redirectionat catre sectiunea Cosul Meu. Aici aveti posibilitatea de a vizualiza produsele achizitonate si costul acestora. De asemenea, tot aici puteti modifica cantitatea dorita sau puteti sterge anumite produse. 

 

Continuare comanda si Continua

      Daca doriti sa continuati cumparaturile, puteti iesi din meniul Cosul Meu accesand butonul Continua Cumparaturile din partea inferioara a ecranului. 

       Daca doriti sa plasati comanda puteti accesa butonul Continua.

Detalii Comanda

     Dupa ce ati inserat produsele dorite in cosul de cumparaturi urmatoarea etapa este completarea detaliilor de comanda pentru a asigura o livrarea corecta si la timp. Durata completarii informatiilor este cuprinsa intre 1-3 minute.

      Dupa ce ati completat toate campurile, apasati butonul Continua.

 

Plaseaza Comanda

    In ultima etapa poti vizualiza toate datele facturii, detalii despre livrare si produsele achizitionate. Daca observati greseli puteti accesa butonul Inapoi, pentru a putea efectua corectiile necesare. 

      Daca comanda este in regula accesati butonul Trimite comanda

Confirmare Comanda

      In cazul in care modalitatea de plata aleasa a fost alta decat Plata Online, veti primi un mesaj automat. Acest mesaj asigura trimiterea comenzii dumneavoastra, urmand sa fiti contactat pe adresa de mail sau telefonic pentru confirmarea acestei comenzi.

 

Plata Online cu Cardul

     Daca ati ales sa platiti prin Plata Online, in momentul trimiterii comenzii veti fi redirectionat catre site-ul securizat de plata online EuPlatesc.ro. Aici trebuie sa se selecteze tipul de card, apoi se introduc datele corespunzatoare si se confirma plata. 

      In cazul in care exista neclaritati puteti contacta serviciul Suport Clienti.