Termeni si conditii

     Folosirea acestui site in cele mai bune conditii presupune acceptarea unor termeni si conditii de utilizare. Va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile site-ului, pentru a evita posibile neintelegeri!
Misavan Trading SRL isi rezerva dreptul de a modifica continutul informatiilor prezentate, fara o notificare prealabila.

Misavan Trading Srl se obliga sa respecte si sa aplice toate prevederile legislatiei in vigoare privind comertul electronic.


      Magazinul online se supune legislatiei in vigoare:

  • Legea Comertului Elecronic Nr. 365 din  7 iunie 2002, publicata in Monitorul Oficial nr. 959 din 29 noiembrie 2006;
  • Ordonanta nr. 21 din 21 august 1992, privind protectia consumatorilor, publicata in Monitorul Oficial nr. 212 din 28 august 1992;
  • Legea Nr. 449 din 12 noiembrie 2003, Republicată privind vânzarea produselor şi garanţiile asociate acestora.


Copyright
    Elementele constitutive ale site-ului (imagini, texte, elemente grafice etc.) apartin companiei S.C. Misavan Trading S.R.L. si sunt protejate de legea in vigoare pentru protectia drepturilor de autor. In cazul in care se utilizeaza aceste elemente fara acordul Misavan Trading S.R.L. pedeapsa va fi conform legislatiei in vigoare. Doar cu acordul prealabil scris de catre S.C. Misavan Trading S.R.L., elementele site-ului pot fi utilizate de catre terti.

 

Securitatea datelor personale
      Datele pe care le furnizati catre S.C. Misavan Trading S.R.L., pe acest site, vor fi utilizate doar in scopul declarat. S.C. Misavan Trading S.R.L. se obliga sa nu publice informatiile furnizate de catre utilizatori sau sa comercializeze bazele de date ce contin informatii cu caracter personal. Numai la cererea justificata a acestora, datele personale pot fi furnizate doar autoritatilor cu drept de verificare a tranzactiilor comerciale.
Informatiile furnizate de catre utilizator pentru accesare site si newsletter vor fi folosite doar in scopul declarat, fara a fi realizat un abuz din partea S.C. Misavan Trading S.R.L. Utilizatorul are dreptul de a solicita in orice moment stergerea informatiilor din baza de date a companiei, fara a furniza informatii suplimentare.

 

Inregistrarea si comportamentul de membru al site-ului
      Pentru logarea in cont, utilizatorul va furniza un user (adresa de mail) si o parola. Utilizatorul este responsabil du pastrarea securitatii parolei de acces. In cazul in care va divulga datele de contact, utilizatorul se face responsabil de consecintele acestei actiuni.
      In cazul pierderii parolei, utilizatorul are obligatia sa instiinteze orice activitate neautorizata realizata in numele sau.


Rezolvarea conflictelor
      Orice utilizare neadecvata, neautorizata sau tentativa de frauda pe site, atrage dupa sine contactarea de catre S.C. Misavan Trading S.R.L. a autoritatilor competente. Orice conflict intre companie si utilizatorii site-ului se va incearca sa fie rezolvat pe cale amiabila prin acordul celor doua parti (pentru mai multe informatii va recomandam sa accesati sectiunea Termeni Contractuali).

 

Plata Online

    In cazul in care Clientul decide sa plateasca online contravaloarea comenzilor, contractului si/sau contractelor, autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin intermediul procesatorului de plati Europayment Services SRL www.euplatesc.ro .
EuPlatesc.ro ofera un singur punct de procesare online a cardurilor, indiferent de banca emitenta, utilizand cea mai sigura tehnologie de autentificare - 3DSecure.
      EuPlatesc.ro foloseste un sistem de gestiune a platilor electronice realizate cu ajutorul cardurilor bancare, emise oriunde în lume sub sigla Visa sau MasterCard. Sistemul proprietar de tranzactionare dezvoltat de EuroPayment Services utilizeaza solutii antifrauda avansate care, împreuna cu sistemul "Verified by Visa" de la VISA si "MasterCard SecureCode" de la MasterCard, diminueaza riscurilor asociate tentativelor de frauda electronica. Singura conditie este ca bancile emitente sa le activeze in prealabil pentru plata online.
EuPlatesc.ro reprezinta o solutie de tranzactionare rapida, solida si sigura prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).

         MISAVAN TRADING S.R.L. nu stocheaza si nu solicita nici un fel de informatii legate la cardul sau cardurile bancare ale Clientului. Acestea sunt procesate direct pe serverele furnizorului de servicii de plata online.

         Procesatorul de carduri bancare agreat de catre MISAVAN TRADING SRL este autorizat sa acceseze/vizualizeze orice tip de date/documente, generate in urma unei comenzi emise, comenzi anulate, contract, contract anulat sau al unui contract onorat, pentru a investiga oricare Tranzactie, in cazul in care aceasta exista.