Q KLEN L 85 24L detergent sistem dozare

 
  Nu exista rating!
Preț: 36067 Lei
Preț fără TVA: 30308 Lei
Cod: 6422768016439
Producator: Misavan
Disponibilitate: 7| Share |

Detergent lichid puternic alcalin cu o concentratie mare de agenti de saponificare, sechestranti si dispersanti, care confera o putere sporita de emulsionare, patrundere si curatare a tesaturilor de orice tip: fibre naturale, sintetice etc. Acesta se poate utiliza pentru tesaturile albe sau colorate. Este ideal in indepartarea murdariei de orice fel si in special pentru petele de grasimi. 

Produsul este, in general, recomandat pentru faza de spalare a masinii de spalat autoamata, la orice temperatura si se poate combina cu orice tip de inalbitor. Pentru un dozaj corect se recomada utilizarea unui sistem de dozare a detergentului lichid. Dozajul variaza in funtie de murdaria tesaturilor si in raport cu faza de spalare:

  • Prespalare: Pentru rufe murdare utilizati 5-8ml de produs la 1kg rufe uscate. Pentru rufe foarte murdare utilizati 8-12ml la 1kg rufe uscate.
  • Spalare: Pnetru rufe murdare se utilizeaza 8-12ml la 1kg de rufe uscate. Pentru rufe cu grad ridicat de murdarie utiizati 12-15ml detergent la 1kg rufe uscate.

Inainte de utilizare cititi cu atentie fisa tehnica sau eticheta produsului.