Q OXIBLANC 22L inalbitor oxigen sistem dozare

 
  Nu exista rating!
Preț: 55315 Lei
Preț fără TVA: 46483 Lei
Cod: 6422768016460
Producator: Misavan
Disponibilitate: 8| Share |

Datorita concentratiei de oxigen activ, produsul este foarte eificient pentru eliminarea petelor de tip organic de pe orice tio de tesaturi naturale sau sintetice. Acesta indeparteaza orice fel de murdarie, pete si poate fi combinat cu orice tip de detergent in faza de spalare. Produsul elimina utilizarea unui inalbitor pe baza de clor, in special in situtiile in care este identificata o sensibilitate crescuta sau alergii fata de substanta clor. 

Dozaj si mod de utilizare:  Se recomanda utilizarea prin sisteme de dozare a detergentilor lichisi in masinile de spalat automate. Acesta poate fi folosit impreuna cu detergentul utilizat in mod curent in faza de spalare sau intr-o faza ulterioara de albire. Produsul se poate utiliza la orice temperatura, recomandate fiind spalarile intre 40 si 70oC. Cantitatea de produs de utilizat oscileaa intre 4 si 8ml de produs la 1kg de rufe uscate. 

Recomandam utilizarea de catre un personal instruit. Produsul nu se poate aplica prin pulverizare. Cititi cu atentie instructiunile de utilizare de pe eticheta. 

Denumire: Inalbitor oxigen sistem de dozare

Cantitate: 22L