Q KLEN L 65 20L detergent sistem dozare

 
  Nu exista rating!
Preț: 72127 Lei
Preț fără TVA: 60610 Lei
Cod: 6422768016422
Producator: Misavan
Disponibilitate: 0| Share |

Detergentul enzimatic lichid este recomandat pentru faza de prespalare dar si pentru faza de spalare, atunci cand este necesara o concentratie mai mare de ingrediente active. Acesta se poate utiliza pe toate tipurile de fibre textile: bumbac, matase, sintetice etc. Acesta patrunde in profunzime si indeparteaza toate tipurile de pete chiar si la temperaturi scazute. Concentratia sa de componente enzimatice il face sa fie ideal pentru tesaturi cu murdarie organica.

Dozaj si mod de utilizare: 

Pentru un dozaj corect, constant se recomanda utilizarea in masini automate cu ajutorul sistemelor de dozare pentru detergenti lichizi. Dozajul variaza in functie de gradul de murdarie al tesaturilor si in raport cu faza de spalare si temperatura in care se aplica:

  • Faza de prespalare: Se utilizeaza 1-3ml produs la 1kg rufe uscate la un grad de murdarie normala. Pentru rufe foarte murdare se utilizeaza 3-5ml produs la 1k ruge uscate.
  • Faza de spalare: Utilizati 2-4ml detergent la 1kg rufe uscate in cazul rufelor cu murdarie normala. Pentru grad ridicat de murdarie folositi 4-6ml la 1kg rufe.

In general se recomanda utilizarea la temeperaturi cuprinse intre 30 si 70oC.  Inainte de utilizare cititi cu atenti eticheta produsului.