Q BLANCLOR inalbitor sistem dozare 24Kg

 
  Nu exista rating!
Preț: 25051 Lei
Preț fără TVA: 21051 Lei
Cod: 6422768016323
Producator: Misavan
Disponibilitate: 0| Share |

Inalbitorul lichid cu eficienta ridicata pentru toate tipurile de fibre textile naturala sau sintetice. Datorita continutului bogat de clor activ acesta este foarte eficient in eliminarea completa a petelor. Produsul detine o putere ridicata pentru dezinfectarea, ceea ce il face foarte util in inalbirea uniformelor medicale. 

Produsul este in conformitate cu Norma UNE-EN 1040 pentru bactericide si Norma UNE-EN 1275 pentru fungicide. 

Dozaj si mod de utilizare: Pentru o dozare corecta se recomanda utilizarea prin intermediul sistemelor de dozare a detergentilor lichizi in masina de spalat automata. Poate fi utilizat impreuna cu detergentul de spalar rufe in faza de spalare, sau intr-o faza ulterioara de albire, insa nu la o temperatura mai mare de 60oC. Cantitatea utilizata poate varia intre 5 si 15ml inalbitor la 1kg de tesaturi uscate. Datorita concentratiei sale este recomandata utilizarea de catre personalul special calificat. Produsul nu se poate aplica prin pulverizare. 

Inainte de utilizare cititi cu atenti eticheta sau fisa tehnica a produsului pentru a evita expunerea persoanelor sau a mediului inconjurator la riscuri. 

Denumire: Inalbitor Lichid

Cantitate: 24kg.