Misavan lanseaza Detergentul de Vase 750 ml

Misavan lanseaza Detergentul de Vase 750 ml

14.01.2013

Misavan lanseaza Detergentul de Vase 750 ml

      Compania Misavan este incantata sa va anunte ca a lansat doua noi articole. Produsele lansate fac parte din gama de Produse Chimice Profesionale de Curatenie, din categoria Detergent de Vase Manual. Cele doua produse aduc un plus de valoare portofoliului de produse Misavan.

     Recipientul detergentului este de 750 ml, avand un design al ambalajului usor de manipulat de catre utilizator. Sistemul de dozare este foarte eficient si usor de utilizat, permitand folosirea unei cantitati adecvate in spalarea veselei, astfel incat sa asigure o curatare rapida si economica.
      Exista doua variante de arome - Mango si Orange, acestea oferind un parfum deosebit veselei in momentul folosirii. Solutia de spalat vase este superconcentrata, permitand curatarea eficienta a celor mai persistente grasimi. 


      Detergentul se foloseste pentru curatarea manuala a vaselor, tigailor, paharelor, tacamurilor si altor ustensile din bucatarie. Datorita ph-ului neutru, produsul nu dauneaza pielii atunci cand este folosit.

     Prin acest detergent de vase, Misavan doreste sa ofere consumatorilor un produs calitativ, care confera siguranta si confort in utilizare.