Misavan Dezinfectant Degresant fara spuma 12L (liclor-29)

Promo
 
  Nu exista rating!
Preț: 14688 Lei
Preț fără TVA: 12342 Lei
Pret standard: 14716 Lei
Cod: 6422768017771
Producator: Misavan
Disponibilitate: 2| Share |

Degresant dezinfectant, pe baza de clor, utilzat in curatarea si dezinfectarea circuitelor dar si a echipamentelor din industria alimentara. Produsul nu permite formarea spumei, ceea ce il recomanda pentru utilizarea in zonele ce necesita aceasta caracteristica. Produsul este 100% biodegradabil. Liclor 29 este un dezinfectant pentru uz ambiental si industria alimentara avand o actiune de detergent. De asemenea produsul este si un degresant cu putere sporita pentru indepartarea murdariei si a grasimii, prevenind formarea crustelor. 

Acest produs este in conformitate cu NORMA UNE-EN 13697 pentru bactericide si fungicide, uz ambiental si in industria alimentara.

Mod de utilizare:

  • Pentru circuitele inchise, se recomanda utilizarea produsului in mod alternativ (niciodata in acelasi timp) cu un detergent pe baza de acizi, astfel incat procesul de curatare zilnica sa fie complet. 
  • In industria imbutelierii bauturilor si lactatelor dozarea presupune: 

1. In circuite prin recirculare: utilizati o concentratie de 20 ml la 1 L apa la o temperatura cuprinsa intre 60-70˚.

2. Pentru aparate de umplere, pasteurizare: concentratie 30-40ml la 1 L apa la 80˚.

3. In industria alimentara in general: la curatarea suprafetelor, se recomanda aplicarea unei concentratie intre 10-50ml la 1 L apa in functie de nivelul de murdarie existent. Atentie! A se utiliza in absenta alimentelor.

4. Aplicarea cu masina de presiune utilizeaza o concentratie de 10ml la 1 L apa si la temperatura camerei.

  • Pentru curatirea magazinelor de carne cu ajutorul unei statii de spalare prin proiectare la o concentratie de 5-10ml la 1 L apa la 60˚C.

Produsul se va utiliza de catre personalul specializat. Cititi cu atentie instructiunile de pe ambalaj inainte de a utiliza produsul. A nu se amesteca cu alte produse chimice produsul fiind este incompatibil cu acizii.

Denumire: Dezinfectant degresant fara spuma.

Cantitate: 12 L.