DR.Stephan Bioxel Dezinfectant Universal 1L

DR.Stephan Bioxel Dezinfectant Universal 1L
 
  Nu exista rating!
Preț: 2240 Lei
Preț fără TVA: 1882 Lei
Cod: 6422768040588
Producator: Misavan
Disponibilitate:  | Share |

Este un produs cu o mare putere de dezinfectare fungicida si bactericida, actionand in acelasi timp si ca un detergent. Acesta are un efect puternic bactericid, inclusiv pentru bacterii gram-negativ, avand in acelasi timp o actiune eficienta in prezenta materiei organice. 

Dozare si mod de utilizare:

  • Asigura o igienizare rapida si completa, fiind o solutie cu putere mare de dezinfectare. Se recomanda pentru igienizarea suprafetelor din industria alimentara si din alte institutii publice si private.  Pentru o aplicare normala, se pun 6-30 ml produs la 1 litru apa. Solutia astfel obtinuta se pulverizeaza pe suprafata, lasand sa actioneze timp de 5-15 minute. Ulterior se clateste cu apa.
  • Pentru a aplica produsul in industria alimentara, cu scopul de a igieniza, acest proces trebuie realizat in absenta alimentelor; se vor lua masurile necesare pentru ca spatiile si instalatiile tratate anterior cu Bioxel sa nu aiba reziduuri, in acest sens trebuie sa se realizeze o clatire temeinica cu apa a tuturor partilor tratate, inainte de reutilizarea lor.
  • Pentru curatarea containerelor de gunoi si a zonelor foarte afectate, utilizati 20-100 ml de produs la 1 litru de apa. 

A nu se amesteca cu nici un alt produs chimic. Produs incompatibil cu tensioactivi anionici.

 

Denumire: Dr. Stephan Bioxel Dezinfectant Universal

Cantitate: 1 L.