Misavan Degresant Universal Auto 10L

Misavan Degresant Universal Auto 10L
 
  Nu exista rating!
Preț: 13899 Lei
Preț fără TVA: 11679 Lei
Cod: 6422768025561
Producator: Misavan
Disponibilitate: 9| Share |

Detergent  lichid cu o concentratie ridicata de substante active, utilizat pentru degresarea suprafetelor din plastic, utilajelor, pardoselilor din spalatoriile auto si atelierele mecanice. Produsul are o putere mare de degresare, indiferent dacă se dilueaza cu apa rece sau calda. Tensioactivii din compozitie sunt biodegradabili in proportie de peste 90%.

Mod de utilizare:

Solutia se utilizeaza pe orice suprafata fara fi clatita ulterior cu apa. Nu lasa urme sau reziduuri. Pentru utilizarea în interiorul autovehiculelor, se recomanda a se folosi diluat, nu in stare pura.
Se aplica cu ajutorul lavetelor, buretilor, periilor, pulverizatorului sau a pompelor de inalta presiune.

  • Pardoseli: inlatura eficient murdaria, petele vechi si urmele de la cauciucurile masinilor. Dilutie: 0,5-2%. Lasati produsul sa actioneze cateva minute si clatiti apoi cu apa.
  • Plastic si componente din plastic: curața eficient suprafetele din plastic din interiorul masinii, eliminand urmele cauzate de smog sau de fumul de tigara. Dilutie:  5% pentru curatare de intretinere, 10% pentru murdarie incrustata.
  • Utilaje: curata piese murdare de vaselina, benzile transportoare, elemente interne sau externe ale utilajelor industriale. Este eficient si in curatarea cuptoarelor si a gratarelor. Dilutie: 5-20% in apa, in functie de gradul de murdarire si de vechimea petelor de grasime. Efectul degresant se intensifica in cazul folosirii apei calde pentru curatare.

Denumire: Misavan degresant universal auto.

Cantitate: 10L.

Pretul este pe litru. Produsul se achizitioneaza la cantitatea de 10 litri.