Istoric

 

“Oricine poate incerca sa deschida o afacere daca simte ca poate schimba ceva in viaĊ£a celorlalti si daca isi urmeaza pasiunea” Richard Branson

       Pe 8 noiembrie 2000, la Iasi, ia fiinta compania Misavan, fiind o societate cu capital integral romanesc sub conducerea domnului Ciprian Otea.
       Initial Misavan se orienteaza catre distributia de produse de menaj pentru consumatorii de retail din zona judetului Iasi. Avansand incet, dar sigur, compania creste si se dezvolta in decursul celor 13 ani de activitate. Motorul dezvoltarii companiei este dat de forta de vanzare, flota de distributie si portofoliul de produse comercializate.
In prezent compania are o forta de vanzare de peste 50 de agenti, acestia actionand in aproximativ 70% din teritoriul tarii. Agentii distribuie produsele atat in sectorul retail cat si in sectorul professional (pentru mai multe informatii accesati pagina de Distributie). 


      In ianuarie 2011 compania face un pas important pentru cresterea notorietatii, incepand procesul de constructie a brandului propriu si dezvoltarea productiei la o parte dintre articolele din portofoliu. Actualmente portofoliul cuprinde aproximativ 700 de produse sub brand Misavan.
Din dorinta de a raspunde la orice nevoie a consumatorilor sai, Misavan dezvolta in permanenta portofoliul de produse: prin introducerea de produse specifice segmentului retail si a produselor profesionale destinate consumatorilor de tip industrial din domeniul HoReCa, administrativ etc. Datorita diversitatii gamelor de produse special adaptate pentru fiecare tip de necesitate, solutiile propuse de noi pot fi folosite cu succes atat in spatiul de locuit, cat si in spatiile administrative, comerciale etc.


      Actualmente in portofoliul de produse Misavan se regasesc urmatoarele produse: produse de menaj, produse profesionale chimice de curatenie,  produse din hartie uz casnic si profesional, articole din plastic, produse de ambalare, articole de unica folosinta, articole de petrecere, candele cat si dispensere. Fiind adaptate pentru nevoile consumatorilor, produsele noastre sunt disponibile intr-o varietate mare de forme de ambalare.


      Pentru viitor, Misavan isi propune sa ofere solutii complete de curatenie, accesibile tuturor tipurilor de utilizatori. Dorim sa ne dezvoltam intr-un mod armonios, din acest motiv oferim consumatorilor nostri solutii unice, calitative si la costuri accesibile.