Directii de business

 

„Succesul in afaceri presupune pregatire si disciplina si munca multa. Dar daca nu esti speriat de aceste lucruri, oportunitatile sunt mereu foarte mari.” David Rockefeller

     Misavan isi ghideaza activitatea dupa doua directii de business principale: retail si profesional. Cele doua directii de activitate presupun crearea unui cadru de servicii special adaptate pentru necesitatile fiecarei ramuri.

Directia de Business Retail


    Apropierea de clientul final are un rol foarte important in activitatea noastra. Dorim sa oferim tuturor persoanelor posibilitatea de a beneficia de solutii de curatenie de ultima generatie in confortul casei sale. Din acest motiv ne propunem sa lansam solutii eficiente, usor de utilizat si la costuri acceptabile. Astfel, avand ca punct de plecare nevoile consumatorilor, Misavan lanseaza o serie de provocari partenerilor sai prin introducerea in mod constant a unor produse noi.
      Ne propunem sa fim alaturi de colaboratorii nostri din segmentul retail, nu doar prin oferirea de produse special concepute pentru segmenul lor de activitate ci si prin solutii de livrare si consiliere. Cu scopul de a consolida relatia dintre noi si partenerii nostri si pentru a asigura o crestere armonioasa, dorim sa fim cat mai aproape de ei prin aceste pachete de servicii complete.
      Produsele destinate segmentului retail includ o diversitate de produse cu diferite destinatii de uz in orice tip de spatiu. Acestea pot fi incadrate astfel: produse de menaj, produse chimice profesionale de curatenie in ambalaje mici, produse de ambalare, produse de unica folosinta, produse din hartie pentru uz casnic si profesional, candele, dispensere si articole din plastic.
     Dorim sa perseveram in acest sector de activitate prin stabilirea unor colaborari pe termen lung alaturi de parteneri de incredere. Pentru a construi impreuna cu acestia obicetive comune de durata, ne propunem sa impartasim experienta si cunostintele noastre.

 

Directia de Business Profesional

      Aria de interes Profesional este pentru noi o continua provocare, prin care ne ambitionam sa raspundem de fiecare data cu promptitudine si implicare. Intelegem cu adevarat nevoia partenerilor nostri pentru produse de calitate superioara care sa le ofere posibilitatea desfasurarii activitatii zilnice fara griji.
     Produsele specifice acestui segment pot fi utilizate in diferite domenii precum: HoReCa, institutii publice, private etc. Acestea indeplinesc cele mai exigente standarde de calitate, fiind indispensabile in desfasurarea activitatii zilnice.
      Prin apropierea de partenerii nostri ne propunem sa identificam orice problema cu care se confrunta si sa le oferim cele mai adecvate solutii. Pentru a crea cel mai bun cadru de derulare a colaborarii cu noi parteneri, suntem pregatiti de fieare data sa le oferim solutii complete de produse, articole, transport si consultanta.
     Dorim sa crestem zi de zi impreuna cu partenerii nostri pentru a dezvolta un mediu propice de colaborare, de lunga durata. Suntem deschisi noilor provocari pentru a raspunde de fiecare data la nevoile partenerilor nostri cu solutii inovative si eficiente.