Tablete Anticalcar 4IN1

Tablete Anticalcar 4IN1
 
  Nu exista rating!
Preț: 1292 Lei
Preț fără TVA: 1085 Lei
Cod: 6422768021297
Producator: Misavan
Disponibilitate:  | Share |

Tabletele anticalcar 4 in 1 protejeaza interiorul masinii de spalat impotriva depunerilor de calcar. Produsul nu afecteaza materialele texile si nici culorile acestoara; acesta nu lasa reziduuri care sa duca la innegrirea rufelor sau la iritarea pielii. Se poate utiliza in orice tip de masina de spalat. Prin formula sa 4in1 acesta neutralizeaza si inlatura calcarul, protejand toate elementele masinii de spalat haine, fiind in acelasi timp eficient si in apa dura. 

Mod de utilizare: 

  • Pentru apa dura sau extrem de dura se recomanda folosirea tabletelor anticalcar la fiecare ciclu de spalare a tesaturilor, punand o tableta in compartimentul principal al sertarului, deasupra detergentului pe care il folositi in mod normal;
  • Pentru procedeul de decalcifiere a masinii de spalat tesaturi, cu o capacitate de 5 kg, se folosesc 2 tablete in interiorul cuvei goale si se porneste masina pe program normal de spalare;
  • Pentru decalcifierea masinii de spalat vase se utilizeaza 1-2 tablete, in functie de cat este de afectata de calcar. Tabletele anticalcar se pun in locul destinat tabletei detergent sau direct in cuva, sub paletele ce asigura spalarea. Se porneste programul de spalare in gol.

In cazul in care tabletele nu se dizolva complet la prima spalare, se repeta procedeul. Apoi se clateste interiorul masinii sau se da o spalare in gol.

Denumire: Tablete anticalcar 4 in 1.

Ambalare: 25 buc/set.