Misavan Vase 1.5L (Ecco)

Misavan Vase 1.5L (Ecco)
 
  Nu exista rating!
Preț: 1269 Lei
Preț fără TVA: 1066 Lei
Cod: 6422768018624
Producator: Misavan
Disponibilitate:  | Share |

Detergent destinat spalarii manuale, in apa dura, a vaselor, paharelor, tacamurilor etc. Datorita continutului ridicat de substante active, acest detergent are un puternic efect degresant, indepartand si cele mai persistente grasimi. Acesta contine agenti de hidratare ce asigura protectia pielii.
 
Printre avantajele produsului se regasesc: solutie foarte concentrata pentru apa dura, putere mare de degresare, nu lasa urme pe nici o suprafata.

Mod utilizare:

  • Pentru spalare manuala - se vor utiliza 20-40 grame produs per litru de apa, in functie de nivelul de murdarie si de duritatea apei. Produsul se poate utilizat si in stare pura - se toarna solutia direct pe buretele, se aplica pe vasul de curatat si se clateste cu apa din abundenta. 
  • In cuvele de prespalare se ajusteaza cantitatea de detergent utilizata, in functie de gradul de murdarie a vaselor si de duritatea apei, intre 20 ml si 40 ml la 1 litru apa.
  • Pentru folosirea cu un recipient cu picurator sau dozator se poate folosi in stare pura sau 1 parte detergent la 3 parti apa si  aplicat direct pe burete, indepartati murdaria si clatiti cu apa.

Denumire: Detergent Vase Ecco.

Cantitate: 1.5 L.