Misavan Tablete Clorigene

Misavan Tablete Clorigene
 
  Nu exista rating!
Preț: 1681 Lei
Preț fără TVA: 1412 Lei
Cod: 6422768018907
Producator: Misavan
Disponibilitate: 0| Share |

Dezinfectant clorigen general sub forma de tablete efervescente. Acestea sunt comprimate de 3,2-3,5 gr, ce contine diclorizocianurat de sodiu ce se utilizeaza pentru dezinfectarea diferitelor suprafete precum: suprafete si obiecte sanitare, instrumentar si ustensile de laborator, lenjerie etc. Produsul se recomanda pentru utilizarea in institutii sanitare, publice si uz gospodaresc, la dezinfectia apei din fantani, piscine etc.

In industria alimentara produsul se poate utiliza in dezinfectiea echipamentului, recipientelor, ustensilelor de consum, suprafetelor sau conductelor aferente productiei, transportului, depozitarii si consumului de alimente sau bauturi, atat pentru oameni cat si pentru animale.

Mod de utilizare:

  • Adaugati 1-2 comprimate la 10 litri de apa, in functie de suprafata ce urmeaza sa fie dezinfectata. Tabletele PURSEPT sunt compatibile cu diversi detergenti, prin urmare dezinfectia se poate realiza concomitent cu spalarea.
  • Pentru lenjerie, solutia are un efect de albire, dar nu ataca tesatura. Evitati insa contactul cu textile din lana sau matase.

Denumire: Pursept tablete.

Cantitate: 60 buc/cutie.