Misavan CT-U1 Concentrat Universal 1L

Misavan CT-U1 Concentrat Universal 1L
 
  Nu exista rating!
Preț: 3268 Lei
Preț fără TVA: 2746 Lei
Cod: 6422768023925
Producator: Misavan
Disponibilitate:  | Share |

CT-U1 este un detergent concentrat universal. Poate fi utilizat pe diverse suprafete precum melamina, pvc (suprafete sintetice), pardoseli de orice tip, faianta, suprafete metalice etc.

Mod de dozare: Pentru a utiliza produsul trebuie sa apasati peretii bidonului, dupa ce in prealabil a fost desfiletat capacul, pana cand detergentul ajunge in compartimentul gradat. Atentie! Tineti bidonul intr-o pozitie verticala. Bidonul va permite un dozaj cuprins intre 10 - 40ml detergent.

Mod de utilizare:

  • pentru curatarea faiantei, obiectelor sanitare sau altor suprafetele: umpleti un recipient cu pulverizator de 750ml cu trei doze de 30ml de detergent. Restul recipienului, pana la 750ml, se umple cu apa curata.   Agitati continutul recipientului, apoi pulverizati pe suprafata ce necesita curatare. Dintr-un litru de detergent concentrat se pot obtine11 recipienti de 750ml de solutie universala gata de utilizat.
  • pentru curatarea pardoselilor: turnati o cantitate de 20-30ml detergent in 5-7 l de apa curata. Cantitatea de detergent universal diluata variaza in functie de duritatea apei si gradul de murdarie.

Denumire: Misavan CT-U1 Concentrat Universal.

Cantitate: 1L.