Dr. Stephan Super Dish 5L

Dr. Stephan Super Dish 5L
 
  Nu exista rating!
Preț: 6189 Lei
Preț fără TVA: 5200 Lei
Cod: 6422768041189
Producator: Misavan
Disponibilitate:  | Share |

Detergentul de vase concentrat este recomandat pentru spalare manuala a veselei, tacamurilor etc. Acesta se poate utiliza in apa dura, iar datorita continutului ridicat de substante active acesta are si un efect puternic degresant ce ajuta la indepartarea  si a celor mai persistente grasimi. Detergentul de vase protejeaza pielea datorita continutului de agenti de hidratare.  

Avantajele principale ale produsului sunt: solutie foarte concentrata ce se poate utiliza in apa dura, detine o putere mare de degresare, nu lasa urme pe nici o suprafata.

Mod utilizare:

  • Pentru spalare manuala - in functie de gradul de murdarie si de duritatea apei, se vor utiliza intre 20-40 gml detergent vase la 1 litru de apa. Se poate utiliza si in stare pura, plin aplicare directa. Dupa spalare clatiti cu apa din abundenta.
  • Cuve prespalare - cantitatea de detergent vase se ajusteaza in functie de duritatea apei si gradul de murdarie al obiectelor de spalat. Se poate utiliza intre 20-40 ml produs la 1 litru de apa.
  • Recipienti cu picurator sau dozator - detergentul de vase se poate folosi in stare pura sau diluat 1 parte detergent 3 parti apa. Acesta se aplica direct pe burete, se indeparteaza murdaria, dupa care se clateste cu apa. 

 

Denumire: Dr. Stephan Super Dish.

Cantitate: 5 L.