Misavan Sampon Covoare&Tapiterii 1L

Misavan Sampon Covoare&Tapiterii 1L
 
  Nu exista rating!
Preț: 885 Lei
Preț fără TVA: 743 Lei
Cod: 6422768021433
Producator: Misavan
Disponibilitate:  | Share |

Detergent concentrat in format lichid, cu un parfum placut special conceput pentru curatarea si improspatarea culorii covoarelor, mochetelor, tapiteriilor etc. Acesta nu afecteaza tesaturile si elimina cu usurinta murdaria organica si anorganica, lasand suprafata curata si placut parfumata. De asemenea produsul ofera protectie impotriva depunerilor de praf si murdarie.

Dozaj si mod de utilizare: Produsul se utilizeaza manual cat si automat, cu ajutorul aspiratoarelor cu injectie-extractie sau alte utilaje specifice. Produsul se utilizeaza diluat cu o concentratie adecvata de 10-20% (sau mai mult, in functie de gradul de murdarie) in apa.

    Spalare manuala -  produsul diluat se aplica pe suprafata de curatat cu ajutorul unei laveta sau a unei perii si se actioneaza pana la indepartarea murdariei; produsul se poate aplica si prin pulveizare direct pe suprafata dupa care se sterge cu o laveta pentru a indeparta murdaria.
    Spalare automata - dilutia se face in recipientul masinii si se utilizeaza ca atare; se asigura ca suprafata este patrunsa cu solutie si se aspira pentru a indeparta murdaria si umezeala. Clatiti doar in cazul in care murdaria nu a fost eliminata de la prima aplicare.

Denumire: Sampon covoare&tapiterii.

Cantitate: 1 L.